Острието на Хофенхайм Сандро Вагнер съвсем скоро ще финализира трансфера

...
Острието на Хофенхайм Сандро Вагнер съвсем скоро ще финализира трансфера
Коментари Харесай

До 2 седмици в Байерн пристига нов нападател

Острието на Хофенхайм Сандро Вагнер напълно скоро ще завърши прехвърлянето си в Байерн Мюнхен. Това съобщи треньорът на Хофе Юлиан Нагелсман.

За 30-годишния новоизпечен немски национал това ще съставлява завръщане в родния отбор. Той прекарва цели 9 години в младежката академия на баварците, за които записва дебют в първия отбор през 2007 година. Шансовете му там обаче се оказват лимитирани и той потегля да търси шанса си в по-скромни отбори.

Хофенхайм без голмайстора си във значимия за Лудогорец мач

От месеци насам шефовете на Байерн не крият, че търсят нападател, който да бъде авариен вид за Роберт Левандовски, защото полякът действително е без конкуренция в тима. Сред множеството разнообразни цели името на Вагнер изпъкна, а през последните седмици договарянията с Хофенхайм напреднаха доста, мака и президентът на Байерн Ули Хьонес по-рано да съобщи, че двата клуба се намират на „ километри един от друг” що се отнася до трансферната сума.

Явно пробивът в разговора е забележителен, щом Нагелсман предвижда толкоз бърза развръзка. „ Сделката би трябвало да бъде подписана до 2 седмици”, сподели 30-годишният експерт, от мнозина апетитен за идващия ментор на Байерн.

Байерн покрай немски национал за запаса на Левандовски

През лятото мюнхенци привлякоха други двама от главните футболисти на Хофе. Това бяха централният бранител Никлас Зюле и халфът Себастиан Ру
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР