Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова изчезна след див скандал с

...
Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова изчезна след див скандал с
Коментари Харесай

ПАНИКА в Narod.bg: Десислава Атанасова изчезна след лют скандал с Бойко Борисов

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова изчезна след див скандал с властник в партията, сигнализира източник на Narod.bg от родното ѝ Дулово. Според данните към този момент близо 2 седмици някогашният здравен министър и шефка на ПГ на ГЕРБ не се е появявала в общественото пространство, което било извънредно нетипично за нея.

Проверката ни сподели, че последният фейсбук пост на другояче много дейната онлайн Деси Атанасова е от 9 февруари, когато написа, че „ Кирил Петков ми наподобява като подложен под забраняване по едно и също време от минимум четири лица – Петко (баща), Асен (солидарно отговорен), Лена (?), Весела (личен външен министър).

Реклама

Оттогава никой не е виждал Атанасова нито в Дулово, нито в регионалния център Русе.

Под сурдинка в ГЕРБ се приказва за величествен спор сред нея и Бойко Борисов. Засега не е ясно какъв е мотивът за абсурда, нито по какъв начин това е рефлектирало върху Десислава Атанасова, с цел да може да се вършат спекулации къде може да се е покрила.

Според партийната мълва Десислава Атанасова имала мъж в живота си, само че няма информация да се е отдала на любовен туризъм преди вота на 4 април, акцията за който стартира публично точно на формалния празник Трети март.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР