Остри спорове в пленарната зала, заради актуализацията на бюджета, която

...
Остри спорове в пленарната зала, заради актуализацията на бюджета, която
Коментари Харесай

НС одобри отстъпката от 25 ст. за горивата, увеличават и заплатите на полицаите

Остри разногласия в пленарната зала, поради актуализацията на бюджета, която би трябвало да влезе в действие от на следващия ден. На този декор депутатите утвърдиха отстъпката от 25 ст. за горивата. Народните представители взеха решение още, че усилват приходите със 760 млн. лева Записаха още, че се подвига равнището на държавния дълг от 7,3 милиарда лева до 10,3 милиарда лева поради повече доходи от Данък добавена стойност и инфлацията.

Според опозицията мярката е неработеща и зле насочена. Хората, които вървят на море у нас и в Гърция ще получат 100 лева на месец, пенсионерите 6 лева, а работещите 12 лева “, зави Делян Добрев от ГЕРБ. „ Крайно незадоволително е 25 ст. на литър, не страната, а крайните разпространители

на горива ще платят тази мярка “, съобщи Искра Михайлова от „ Възраждане “, предава бТВ. „ Има рецесия сега, би трябвало да се работи - да се подкрепят оптимален брой хора “, съобщи Настимир Ананиев от Политическа партия.

Другата ябълка на раздора се оказаха парите за Министерство на вътрешните работи. „ 175 млн. лева като нарастването на заплатите ще бъде 20% “, съобщи Снежана Траянска от Има Такъв Народ.

„ Искахме да е посредством промяна - хората, които работят най-вече, да взимат най-вече, за жалост, промяна няма да има “, съобщи Искрен Митев от Политическа партия.

„ Ако не са способни да създадат промяна, би трябвало ли да няма пари за служителите на реда “, съобщи Младен Маринов от ГЕРБ.

 „ Скоро ще се наложи служителите на реда да си купуват сами и гуми за колите “, съобщи Маноил Манев от ГЕРБ. Амбицията на депутатите е да прекроят финансовата рамка до края на деня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР