Остри рeплики от страна на лидера на партия Воля и

...
Остри рeплики от страна на лидера на партия Воля и
Коментари Харесай

Марешки към Симеонов и Каракачанов: Политически трупове!

Остри рeплики от страна на водача на партия " Воля " и зам.-председател на Народното събрания Веселин Марешки по адрес на " патриотите " Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

Освен че ги назова " политически трупове ", Марешки изиска оставката и на двамата водачи.

" Не мисля, че Каракачанов може да е съществена фигура в каквато и да е структура, камо ли в държавното управление на България. Той от доста месеци твърди какъв брой добре работи, а през вчерашния ден самичък сподели, че след година и половина в държавното управление нищо не е направил. Колкото по-бързо си подадат оставките Каракачанов и Симеонов и освободят българския народ, толкоз по-добре за страната ", безапелационен бе Веселин Марешки пред Bulgaria ON AIR.

По думите му " Воля " може да се преглежда като опция на Оперативна програма в един идващ парламент.

" Правителството се крепи на стратегия за развиване, а не на Каракачанов и Симеонов. Без тях двамата ГЕРБ отново ще има болшинство. Двамата водачи не са задачите партии. Ако те харесват програмата, би трябвало да я поддържат, без значение, че не са министри. Ако ти не си заслужен и не разбираш от някаква материя, може да си намериш собствен претендент за поста. Конструкцията на ръководещите си е ГЕРБ, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", само че Каракачанов и Симеонов да не са министри ", съобщи още водачът на партия " Воля ".

Според него до 1-2 дни Симеонов и Каракачанов ще подадат своите оставки и няма да са в Министерския съвет.

Освен това зам.-председателят на партия " Воля " се надява, че няма да се наложи водачът на НФСБ да би трябвало да оглавява Националния съвет за интеграция на хората с увреждания.

" Готвим се за евроизборите. Те ще покажат дали държавното управление има поддръжката на обществото ", приключи Марешки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР