Остри думи срещу управляващите каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

...
Остри думи срещу управляващите каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
Коментари Харесай

Биков: Управляващите ни влачат към света на абсурда. България не може да се стабилизира без ГЕРБ

Остри думи против ръководещите сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Според него, влачат страната към света на парадокса, а в България не може да се стабилизира политическата обстановка без ГЕРБ.

В предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS той сподели, че България би трябвало да излъчи проевропейско ръководство. " Абсурдно упражнение е цялото сформиране на стратегия на новия кабинет. Трябва да се предприеме решителна крачка. 22-та закона, които желаят да се одобряват са доста съществени. Няма подготвени планове по Плана за възобновяване ", разяснява той.

По думите му Василев е подготвен да стои във властта в състояение на парадокс. " Правителството получава избор на съмнение поради финансовата си политика, той предлага бюджет, който е неодобрен. Тогава се приема напълно друг бюджет. Асен Василев не може да прави бюджети и прогнози тъй като се разпадат ", счита той.

Според него пазаруването на депутати подменя вота. " Избирателите ни не желаят да подкрепим държавно управление на Василев. Със сигурност ще гласуваме срещу ", безапелационен е Биков. И добави, че нови избори могат да са ключ за превъзмогване на политическата рецесия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР