Остри думи отправи от екрана на Нова телевизия актьорът Ники

...
Остри думи отправи от екрана на Нова телевизия актьорът Ники
Коментари Харесай

Комикът Ники Станоев размаха пръст на политиците: Всички сте актьори!

Остри думи насочи от екрана на Нова телевизия артистът Ники Станоев към българските политици. Той разгласи, че договарянията за властта са посочили, че всички те са артисти. “Има какво да изучавам ”, означи комикът в “Пресечна точка ”.

Станоев, който има графа в предаването на Гала “На кафе ”, възропта против директните включвания от последните дни, които объркват постоянните излъчвания. Заплахата му беше, че и той ще стане политик, в случай че това продължи.

“Ако на следващия ден прекъснете “На кафе ”, ще се забележим в Народното събрание! ”, пошегува се Станоев.

Другите участници в “Пресечна точка ” също не скриха разочарованието си невъзможността на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да реализират единодушие.



Адвокатът Йорданка Бекирска съобщи, че очаквала ротацията да не се случи, само че не и метода, по който съгласно нея ГЕРБ са я саботирали.



Познатият от ЦИК правист Александър Андреев пък разяснява, че в този момент ще се види в последна сметка дали измененията в Конституцията работят. Той обаче акцентира, че доста неща към възможната нова служебна власт са извънредно неразбираеми. “Ако всички избрани като вероятни служебни министър председатели откажат, какво става? ”, попита Андреев, който самичък няма прецизен отговор на този въпрос.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР