Остри дебати и груб език ознаменуваха обсъждането на бюджета на

...
Остри дебати и груб език ознаменуваха обсъждането на бюджета на
Коментари Харесай

Сексуални подмятания за преждевременна еякулация и тройки в парламента

Остри диспути и недодялан език ознаменуваха разискването на бюджета на държавното публично обезпечаване в Народното събрание.

От най-високата естрада в страната Филип Станев от „ Има подобен народ” заприказва за „ преждевременна политическа еякулация”, визирайки ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които гласоподаваха дружно по някои от предложенията.

" Ние не просто станахме тук очевидци на годеж, а на една нова политическа, любовна игра с доста остарели корени, обаче желая да кажа на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, че в любовната игра, когато има доста огромен адреналин и мощни страсти, нормално се стига до прибързано приключване, тъй че, доста ви апелирам, след изборите да не станем очевидци на вашата преждевременна еякулация ", сподели Станев. Сравнението му провокира смях в залата, а ръководителят на Народно събрание Ива Митева му направи остра забележка на висок звук.

Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия напомни на Филип Станев, че ходил „ с малко разширена походка” поради единомислещо гласоподаване с Движение за права и свободи от преди седмица.

Председателят на ПГ на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов му отговори в същия жанр, споменавайки за „ тройка”: „ Българска социалистическа партия от години вземат участие в тройка и ги любят от едната и от другата страна”.

След това думата взе Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, който попита и самичък си отговори: Може да се идва със скъсани дънки в Народното събрание, може, само че не трябва. И отново попита: " Може ли човек, който си е метнал сакото на рамото, сякаш одеве си е хвърлил гегата, да назидава публицисти и народни представители и може ли да се печелят избори с плакати без физиономии? "

Председателят на Народно събрание Ива Митева съобщи, че ще им поставя алена точка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР