Острата проекторезолюция на Европарламента за корупцията и дефектите на правовавата

...
Острата проекторезолюция на Европарламента за корупцията и дефектите на правовавата
Коментари Харесай

Атаката срещу резолюцията за България се провали

Острата проекторезолюция на Европарламента за корупцията и дефектите на правовавата система в България резервира съвсем напълно истинския си тип макар импортираните 49 ремонти. Евродепутатите отхвърлиха 34 от тях, утвърдиха 14, а 1 бе оттеглена преди гласуването. Всички опити да бъде деформиран смисълът на документа бяха несполучливи. Оцеляха ремонти, които механически способстват за допълнение на картината в България посредством позоваване на външни източници.

Евродепутатът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, който внесе 9 ремонти, претърпя злополука, тъй като всичките му оферти бяха отхвърлени. Малтийската евродепутатка Роберта Мецола съумя да прокара 12 ремонти, само че без въздействие върху общия дух на документа. В последния миг като основател към нея се причисли за по-голяма тежест и ръководителят на групата на ЕНП (където членува и ГЕРБ) Манфред Вебер, само че това не оказа помощ за торпилиране на смисъла на проекторезолюцията, каквато бе задачата на офанзивата. Отпаднаха текстовете, които целяха да изместят вниманието от премиера Боко Борисов и да го насочат против президента Румен Радев. Затова пък останаха дадените образци със свадите в България, измежду които и със записаните диалози с глас сходен на Бойко Борисов.

Минаха и две от трите ремонти на румънката Рамона Стругариу от групата на либералите, която подсети за съмненията към български банки, че са били забъркани в пране на пари, и за непрозрачната благосъстоятелност на медиите в България, както и за офанзивите против български публицисти.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР