Остра война на думи се разрази между немската тенис легенда

...
Остра война на думи се разрази между немската тенис легенда
Коментари Харесай

Скандал между Бекер и Кирьос заради коронавируса

Остра война на думи се развихри сред немската тенис легенда Борис Бекер и австралийската звезда Ник Кирьос

Причина за думите на австралиеца бяха фрагментите от нощен клуб, на които се вижда по какъв начин Зверев се забавлява и не съблюдава никакви ограничения за обществена отдалеченост, макар че самият той приканва за спазването на такива ограничения.

“Не одобрявам плъхове! Ако някой приказва срещу собствен сътрудник тенисист или състезател, няма по какъв начин да ми е другар. Ник Кирьос, като се гледаш в огледалото си мислиш, че си по-добър от нас ли ”, написа носителят на шест трофеи от Големия шлем в обществените мрежи.

Намираме се в световна пандемия и когато някой постъпва толкоз идиотски като Алекс, аз няма да си замълча. Просто е. Борис Бекер е по-голяма поничка, в сравнение с си мислех. Волетата ги умее, само че явно не е от най-умните ”, сподели австралиецът.

Легендарният Бекер нападна Кирьос по слабото място - не до дъно осъществения му гений и неналичието на титли.

“Много ми се желае да видя Ник Кирьос да осъществя капацитета си и да завоюва Голям шлем! Той ще е страховит образец за младите по света, защото приказва по тематики като тъждество, етнос и генезис. Стегни се, приятелче, и давай към този момент ”, съобщи Бекер.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР