Остра сърдечна и дихателна недостатъчност в резултат на високо кръвно

...
Остра сърдечна и дихателна недостатъчност в резултат на високо кръвно
Коментари Харесай

Високо кръвно и увреден черен дроб убили Павел

Остра сърдечна и дихателна непълнота вследствие на високо кръвно и повреден черен дроб е повода за гибелта на 32-годишния благоевградчанин Павел Ангелов, който бе открит мъртъв в квартирата си.

При аутопсията, която бе осъществена от правосъдния доктор доктор Яни Златин, е открита хипертрофия на миокарда и мощно повишен черен дроб – 3 пъти по-голям от естественото, най-вероятно след корист с токсични вещесвта. Дали става въпрос за алкохол в композиция с марихуана, или различен тип стимуланти ще стане ясно от проучванията на пробите, които са конфискувани от тъканите.

Както struma.bg писа, трупът бе открит в напреднал етап на разлагане в събота вечерта в кооперация на ул. „ Калиманци “ № 1 до Колежа по туризъм.

Павел бил на квартира от два месеца и хазяйката отишла да прибере наема. След като никой не отворил, а от жилището се разнасяла тежка миризма, се обадила на телефон 112 и на място пристигнали служители на реда. Във връзка с мистериозната гибел на младия мъж, който бил мъртъв най-малко от седмица, е формирано следствие в полицията под надзора на Районна прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР