Остра реакция на Демократична България след интервюто по БНТ със

...
Остра реакция на Демократична България след интервюто по БНТ със
Коментари Харесай

Христо Иванов: Абсурд е да имаме връзка с хакерската атака срещу НАП

Остра реакция на " Демократична България " след изявлението по Българска национална телевизия със заместител основния прокурор и досега единствен номиниран за идващ обвинител номер 1 Иван Гешев.

В студиото на Сутрешния блок гостува съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

 Христо Иванов: Г-н Гешев направи мощно подстрекателство за това, че по някакъв метод " Демократична България " стои зад пробива в сигурността на Национална агенция за приходите, което е извънредно проблематично, единствено по себе си, като подстрекателство. Защото ние сме политическата мощ, която най-вече упорства за това в България да има действителна киберсигурност.
Христо Иванов дефинира като " безспорен парадокс " от " Демократична България " да имат политическа връзка с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Той напомни срутва в Търговския указател и нуждата от ограничения, за които още тогава са призовали.

Ние сме политическата мощ, която упорства за съблюдаване на правата на хората, това е офанзива против ядрото на нашите политически убеждения, сподели Иванов.

Утре от " Демократична България " ще внесат предложение за формиране на дисциплинарно произвеждане против Иван Гешев. Ще продължат да упорстват и за това кандидатурата на Гешев за идващ основен прокурор да бъде оттеглена.

 Иван Гешев извънредно пред Българска национална телевизия: Аз съм непостоянен състезател Иван Гешев извънредно пред Българска национална телевизия: Аз съм непостоянен състезател
Номинацията на прокурорската гилдия значи доверие, не толкоз за мене, що се касае за сътрудниците, с които работим дружно. Срещу това доверие стои отгово...

По мотив единодушието в прокурорската гилдия по отношение на кандидатурата на Иван Гешев за идващ основен прокурор, Христо Иванов съобщи:
Христо Иванов: Няма нищо невиждано в единодушието на прокурорската гилдия. Тя е непрекъснато единомислеща с мнението на господин Цацаров. Защото самата концепция за битие на такава гилдия, формирана от хора, които са му кариерно подчинени, е нонсенс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР