Остра позиция срещу писмото на 50-те членове на Националния съвет

...
Остра позиция срещу писмото на 50-те членове на Националния съвет
Коментари Харесай

Нинова отговори остро на критиците си за вестник Дума

Остра позиция против писмото на 50-те членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия поради аления вестник " Дума " е разпратило Изпълнителното бюро на партията до всички членове на пленума, научи " 24 часа ".

Преди към седмица част от социалистите се опълчиха против промяната на и.д. основния редактор и упрекнаха партийния водач Корнелия Нинова в еднолично взимане на решения, за които по правилник би трябвало да се произнесе пленума. Инициативата беше на Георги Пирински и Велислава Дърева и подкрепена от Румен Овчаров, Михаил Миков, Ангел Найденов, Атанас Мерджанов, Георги Гергов и други

Ръководството на партията обаче им се опълчва в 5 точки. Според Нинова и доближените й, откакто изтече 6-месечният изпитателен период на и.д. основния редактор Йордан Мичев, кандидатурата му ще бъде импортирана за гласоподаване в Народно събрание. Освен това се акцентира, че управлението не е уволнило нито един публицист от " Дума " и е изпратило големите задължения на вестника, които е заварило при встъпването на Нинова на лидерския пост.

Ето цялата позиция:

" Уважаеми другарки и приятели,

Дами и господа,

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разиска позицията ви по отношение на вестник " Дума " и " Визия за България ". Изненадани сме от изказванията в нея, които се разминават с обстоятелствата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР