Оставящият си поста губернатор на Луизиана демократ помилва 40 осъдени

...
Оставящият си поста губернатор на Луизиана демократ помилва 40 осъдени
Коментари Харесай

Напускащият поста си губернатор на Луизиана Джон Бел Едуардс помилва 40 убийци — включително мъж, който намушка работника в магазин 39 пъти

Оставящият си поста губернатор на Луизиана демократ помилва 40 наказани убийци от октомври, в това число един, от които е бил наказан на гибел, и различен, който е намушкал смъртоносно жена 39 пъти.

Прав. Джон Бел Едуардс беше на задача да помогне на Луизиана да загуби купата Световна столица на пандизите и подписа помилванията за освобождение на общо 56 пандизчии в пет обособени партиди.

Едуардс, чийто мандат изтича на 8 януари 2024 година, организира акция за понижаване на броя на пандизчиите в щата и се пробва да види някои резултати през последните си седмици на поста.

Губернаторът на щата Пеликан стартира да подписва помилванията си на 11 октомври с последното си идване на 19 декември, до момента в който бъдещите заповеди могат да бъдат оповестени след празниците, съгласно KTSB.

Единадесет от 40-те затворени убийци са наказани в първа степен или тези, които са умъртвили човешко създание с съответното желание да убият или да нанесат тежки телесни повреди и са взели участие в подготовка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР