Оставяме ви излишък в бюджета от 1,5 млрд. лв. В

...
Оставяме ви излишък в бюджета от 1,5 млрд. лв. В
Коментари Харесай

Кирил Петков към служебния кабинет: Оставяме ви излишък в бюджета от 1,5 млрд. лв.

Оставяме ви остатък в бюджета от 1,5 милиарда лева В държавната хазна има над 8,5 милиарда лева Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков, който през днешния ден съобщи изпълнителната власт в ръцете на служебното държавно управление на гала в Министерския съвет.

„ От името на нашето съдружно държавно управление ви предавам ръководството на страната. Противно на внушенията в публичното пространство, условия за апокалипсис в България няма. Няма заложени мини, капани и подводни камъни, които да отклоняват вниманието ви от подготовката на почтени избори “, съобщи Петков.

„ За миналите седмици нашето държавно управление, макар международната рецесия, съумя да построи доста постоянна основа. Българските жители, с ваша помощ, могат да имат успокоение и предвидимост през идващите месеци “, сподели още той.

Като триумфи на ръководения от него кабинет Петков изброи помощите за жителите и бизнеса, газовата диверсификация, увеличените хонорари на медиците и учителите, актуализацията на пенсиите и други.

„ Няма да се наложи да гасите пожари в обществената система. За първи път извадихме пенсионерите над прага на бедността “, сподели още Петков.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР