Оставям всеки да си мери приказките, то си е за

...
Оставям всеки да си мери приказките, то си е за
Коментари Харесай

Борисов: Заев да си мери приказките

Оставям всеки да си мери приказките, то си е за негова сметка, в случай че го е споделил с предумисъл или непремислено, отново е за негова сметка. Защото когато пристигна до Европейски Съюз и ние също би трябвало да дадем нашето единодушие, ще си спомним за тези неща. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в отговор на изявление на македонския му сътрудник Зоран Заев за Илинденското въстание.

Борисов утвърди позицията на външния министър Екатерина Захариева, с което завърши тематиката, защото желал да се обърне повече внимание на сполучливо обучение, визирайки многонационалната взаимна подготовка "PLATINUM LION 2018 ".

Премиерът посочи процедурите по модернизацията на армията - пазаруването на кораби, бронирани машини и изтребители, за които се водят договаряния с държави-производители.

Борисов настоя военните ни планове да са съвместими с тези на НАТО.

"Военнослужещите ни са едни от най-хубавите, би трябвало да имат още по-добро въоръжение и това е нещо, по което работим ", акцентира Борисов. Той поздрави участниците за постигнатите извънредно положителни резултати.

Трите поръчки ще костват на бюджета към 4 милиарда лв..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР