Оставям всеки да си мери приказките, то си е за

...
Оставям всеки да си мери приказките, то си е за
Коментари Харесай

Борисов се ядоса на Заев за Илинденското въстание: Когато се произнасяме за Македония в ЕС, ще си спомним тези думи

„ Оставям всеки да си мери приказките, то си е за негова сметка. Ако го е споделил с предумисъл или непремислено, отново е за негова сметка. Защото когато пристигна до Европейски Съюз и ние също би трябвало да дадем нашето единодушие, ще си спомним за тези неща. Съветът ми към всички е да бъдат по-обрани “, по този начин министър председателят Бойко Борисов разяснява думите на македонския си сътрудник Зоран Заев, който в телевизионно изявление декларирал, че Илинденско-Преображенското въстание е македонско.

Борисов напомни, че че двамата със Заев взаимно са отбелязали 115-годишнината от въстанието в Благоевград.

Премиерът участва на закриването на многонационалната взаимна подготовка „ PLATINUM LION 2018 ” на Учебен полигон „ Ново село “.

Военнослужещите ни са едни от най-хубавите, би трябвало да имат още по-добро въоръжение и това е нещо, по което работим, е споделил Борисов, представен от държавната пресслужба.

„ С тази взаимна база ние даваме опция освен на Балканите, а и на Черноморския район, да води занятия, да се приготвя за въздържане, за защита, както и за разнообразни други интервенции. Начинът на мислене – да се бием между тях, се трансформира в общ метод на мислене – да знаем какъв брой всеки един от нас е квалифициран и дружно да построяваме отбранителната система на Балканите и района “, е декларирал още Борисов.

На въпрос на медиите министър председателят Борисов обърна внимание какъв брой доста средства се отпускат за развиване на българските общини. Вчера в Министерския съвет беше кметът на Сопот, който персонално благодари на министър-председателя за помощта от страната към общината. Премиерът посочи, че скоро ще стане готово Антимовото крило на Троянския манастир, който е знак на Троян, а настрана са отпуснати пари и за инфраструктурата в града. В Гоце Делчев няма нещо ненаправено, сподели Борисов и добави, че се отпускат средства и за метрото в столицата, както и за културна и градска инфраструктура в Пловдив. Според Борисов е естествено за там, където живеят най-вече хора, да се отделят най-вече средства. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР