Оставките са нещо нормално, те са пречистване. По-ненормално е да

...
Оставките са нещо нормално, те са пречистване. По-ненормално е да
Коментари Харесай

Борисов: В Австрия правителството подава оставки, при нас няма такава необходимост


Оставките са нещо обикновено, те са филтриране. По-ненормално е да не се подават оставки.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов по бТВ, в студиото той бе дружно с лидера на листата на ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел. Стандартът при нас - дали си зам.-председател, дали си зам.-министър, подаваш оставка и излизаш. На другите партии не им ли изкарахте същото, само че при нас се дават оставки. Нашият има една къща за посетители, а насреща госпожата има 3. А той даде и оставка, и гаранцията си заплати ", изясни Борисов.

Той обясни и казаното през вчерашния ден пред актива на ГЕРБ, че се готви Костинброд 2. Българска социалистическа партия нямат различен късмет. ГЕРБ загуби 6% от„ Костинброд “ и най-после се оказа, че няма подправени бюлетини. Това чакаме и четвъртък-петък се готвим за реакция. Опитаха със завист и ненавист, само че не съумяват. Защото направеното от ГЕРБ няма опция ", сподели още Борисов.

Аз съм подавал оставка, когато е било нужно. Най-доброто място за живеене е Австрия и виждате там какво се случва. Разликата е, че там сътрудниците на Себастиан Курц са се издънили и по тази причина е развалена обединението и подаде оставка. При нас няма такава нужда, сподели Борисов.

Злоупотреби има на всички места, значимо е страната да не ги замазва. Европейска комисия ще продължи да следи какво се случва, сподели Мария Габриел.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР