„Оставките са нещо много нормално, те са пречистване. Никой не

...
„Оставките са нещо много нормално, те са пречистване. Никой не
Коментари Харесай

Борисов: Оставките са нещо много нормално. БСП нямат друг шанс, освен да направят Костинброд 2


„ Оставките са нещо доста обикновено, те са филтриране. Никой не се е родил министър председател, министър или народен представител. По-ненормално е да не си дават оставките, когато има проблем”, сподели министър-председателят Бойко Борисов в „ Тази сутрин” по bTV.

Той напомни за „ лъжата Костинброд” и предсказа "Костинброд 2 ".

„ Точно в деня на размисъл, когато не може да се реагира. Българска социалистическа партия занесоха сигналите в прокуратурата. Те в това са най-хубави и нямат различен късмет. В учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа следното: „ Най-добрият метод да унищожиш един човек е да подбереш определени истини за него и по-късно да ги съчетаеш в някаква комбинация”. Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% поради Костинброд и по-късно се оказва, че няма подправени бюлетини, нито рейсове с двойни дъна. В четвъртък-петък ще се готвим за реакция”, сподели още министър председателят.

 Снимка: Ладислав Цветков, bTV

„ Те виждат, че като причини няма какво да създадат. Разчитаха, че със завист и ненавист ще разклатят партията. Уплашиха се, тъй като направеното от ГЕРБ няма опция. На този декор е нашата листа с способени и знаещи хора - въз основата на какво да ни победят”, попита Борисов.

„ Силата на ГЕРБ са локалните структури, връзка с хората и грижа за всяко обитаемо място. Именно с това те привлякоха вниманието ми”, сподели от своя страна Мария Габриел.

 Снимка: Ладислав Цветков, bTV

По думите й злоупотреби има на всички места, само че значимото е страната да не ги замазва и да поеме отговорност.

„ Това ни отличава от другите и бихме желали да забележим това и в другите представители на политическите сили”, добави Габриел.

„ В последния отчет на Европейската счете палата, по отношение на докладваните опити за измами, България стои доста добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем поради злоупотребите по отношение на общия брой получени евросредства още веднъж сме в златната среда и изпреварваме страни като Италия, Франция и Унгария”, разясни Мария Габриел.

Според нея няма двоен стандарт във връзка с еврозоната. През юни-юли се чака решение, добави Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР