Оставките (на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и

...
Оставките (на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и
Коментари Харесай

Румен Радев призова политиците да не бягат от отговорност

Оставките (на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, б.р.) не са решение, а бягство от отговорност . Това съобщи президентът Румен Радев в своето Обръщение към нацията във връзка началото на новия политически сезон.

Авторитаризмът не е бъдещето на България , безапелационен е президентът. Отговорното държание диктува ръководещата коалиция да се концентрира върху проблемите на обществото.
През миналия сезон неведнъж посочвах - несправедливостта и корупцията като съществени проблеми . Те са чеда на злоупотребите на малко на брой. Имат утвърждение на малцинството, без него те не могат да тероризират болшинството, сподели Радев.

Изявлението си президентът стартира с образци за последните криви - срутва на Търговския указател и банкрута на застрахователя " Олимпик " . Според Румен Радев това не са просто произшествия, а пробиви в държавността .

Онези, които не върнат своята част от отговорността, обременяват останалите. Българите ще бъдат принудени да открият нови пътища аз тяхното решение. Като президент ще вложа силите си в отстояване на българската народна власт.

Той уточни като съществени проблеми несправедливостта, бедността, демографската рецесия и беззаконието.
Дори да обърнете тил към политиката, тя не се отвръща от вас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР