Оставките на министрите на вътрешните работи, регионалното развитие и транспорта,

...
Оставките на министрите на вътрешните работи, регионалното развитие и транспорта,
Коментари Харесай

Караянчева: Министерските оставки бяха морален акт, но не решават проблемите


Оставките на министрите на вътрешните работи, районното развиване и превоза, подадени след жестоката злополука край Своге, няма да решат проблемите, само че са честен акт на вдишване на политическа отговорност. Такова мнение изрази в ефира на Нова телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Тя сподели, че парламентарната група на ГЕРБ като цяло не е съгласна с отдръпването на Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, само че всичко зависи от решенията на Коалиционния съвет.

„ Как може един министър да знае какво се случва на всички равнища в администрацията? Има доста хора, които би трябвало да дават отговор за обособените проблеми. На парламентарния надзор в петък Нанков отговори на 16 въпроса и даже депутатите от опозицията му ръкопляскаха, тъй като е извънредно способен ”, разяснява Караянчева.

Тя добави, че идната седмица в пленарна зала ще бъде разискван законопроектът за наложителното слагане на колани в рейсовете. Идеята обаче срещала сериозна опозиция.

Председателят на Народно събрание разяснява и напрежението в ръководещата коалиция. Караянчева изрази вяра, че сътрудниците ще спрат да си споделят посредством медиите. И сподели, че чака ГЕРБ да изкара цялостен мандат и да извърши поетите посредством предизборната стратегия задължения най-малко на 90%.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР