Оставките на министрите Младенов, Горанов и Караниколов са огризки, подхвърлени

...
Оставките на министрите Младенов, Горанов и Караниколов са огризки, подхвърлени
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Оставките на министри са огризки

Оставките на министрите Младенов, Горанов и Караниколов са огризки, подхвърлени на протестиращите като на улични кучета. Това съобщи в ефира на bTV проф. Велислав Минеков, който е измежду уредниците и участниците в антиправителствените демонстрации.
Протестите ще продължат до оставка на цялото държавно управление, безапелационен е Минеков, който сподели в предаването „ Тази заран “, че в осмия ден на недоволството демонстрациите ще са „ чудовщни “.
Организаторите на митингите са Борисов и Гешев, които са разпалили искрата на недоволството, означи Минеков.
Според него ръководещите „ не допускаха, че не са обичани “ и живееха в някакъв успореден свят. По неговите думи министър председателят Борисов е заблуждаван от съветници, само че единственият вид, който удовлетворява протестиращите е оставка на целия кабинет и никакви кадрови промени в кабинета няма да го трансформират.
„ Тези хора, които изскочиха на улицата, са младежи на по 20 години, те не знаят кои са партиите в Народното събрание, само че знаят коя е повода за нашите несгоди “, акцентира още проф. Минеков.
По неговите думи прогнозите на премиера, че оставката на кабинета ще докара до тежки стопански последици, не е вярна, а в противен случай - „ ще се замогнем, тъй като ще спре корупцията незабавно “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР