Оставките на министрите Горанов, Караниколов и Маринов не са дадени,

...
Оставките на министрите Горанов, Караниколов и Маринов не са дадени,
Коментари Харесай

Валентин Касабов: Протестиращите са от гейпарада, протестът на майките също беше купен от Божков

Оставките на министрите Горанов, Караниколов и Маринов не са дадени, тъй като съгласно съглашението в ръководещата коалиция всичко това би трябвало да мине през Координационен съвет, съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Валентин Касабов, заместник-председател на НФСБ, съпредседател на ПГ "Обединени патриоти ".

"Такъв Координационен съвет не е имало и ние, на процедура, на другата заран научихме от медиите ", сподели той и акцентира, че са били извънредно сюрпризирани от поисканите от премиера оставки.

Не могат да упрекнат посочените министри в професионален проект.

"Ако индивидът си прави работата, това значи - той си е на мястото, в случай че ще да са извънземни " - по този начин отговори Касабов на въпрос дали тези министри са на Движение за права и свободи. За оставките ще умуват и ще чакат какво ще се случи в идващите два дни, когато са дебатите по импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение и гласуването му. Според него държавното управление ще остане и вотът няма да мине.

"А за какво би трябвало да си тръгне? Поради каква причина? Това, че някъде 2-3 хиляди индивида желаят оставката на държавното управление ", сподели Валентин Касабов.

По думите му през 2018 година митингите "Системата ни убива " са били купени от индивида, който сега е в Дубай. "Тогава смъкнаха Валери Симеонов, само че смъкнаха с пачките на същия този човек. Даваше се по 100 лева на елементарен участник за половин час ", съобщи зам.-председателят на НФСБ. Защо офанзивата е била против тях - тъй като тогава са вкарали първите промени в Закона за хазарта.

Според Валентин Касабов тогава е била генералната подготовка, в този момент стартира представлението с основен артист Христо Иванов. Божков е режисьорът.

"Една част от сегашните митинги са платени - видяхме мутрите, само че друга част също са платени, само че това са кротки, интелигентни хора, които взимат дни пари и вървят нагоре-надолу, разхождат се. Има, несъмнено, доста интелигентни хора, които желаят да сменят системата ", охарактеризира протестиращите Касабов и съобщи, че се е плащало по 100 лева по оперативна информация на Министерство на вътрешните работи.

Поясни, че Христо Иванов изповядва демократичните хрумвания, неговият лозунг е да отвори вратите за имигрантите. "Част от тези, които засилва Христо Иванов, са от гейпарада, той е гневен последовател на гейовете ", сподели Касабов.

Според него Васил Божков е доста покрай Българска социалистическа партия, Българска социалистическа партия са напълно вързани през годините с Движение за права и свободи. Отхвърли тезата на Нинова, че патриотите са "смокиновото листо " за прикриване на същинската коалиция ГЕРБ-ДПС.

Хората желаят някаква оставка, оставка, оставка, в това число и на генералния шеф на Българска национална телевизия, който е определен безусловно законно по съответния ред, съобщи Валентин Касабов.

"Не може 2-3000, 5000 да са, не могат да диктуват дневния ред на България ", безапелационен беше съпредседателят на ПГ "Обединени патриоти ".

Касабов съобщи, че ще разискват обстановката в държавното управление и не изключи опция за ремонт на кабинета, само че не може да се хвърли страната в хаоса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР