Оставките на г-жа Цачева и г-жа Даскалова се налагат и

...
Оставките на г-жа Цачева и г-жа Даскалова се налагат и
Коментари Харесай

Бсп Удари Брадвата: Ще Хвърчат Глави На Високо Ниво!

" Оставките на госпожа Цачева и госпожа Даскалова се постановат и заради безусловно необяснимото им безмълвие през последните дни ", съобщи Зарков. От Българска социалистическа партия акцентират, че няколкото известия на Агенцията по вписванията освен не са внесли изясненост, а в допълнение са замъглили обстановката, като са се основали условия за суматоха.

Освен това съгласно левицата от информацията се основало усещането, че става дума за някаква външна офанзива - нещо, което по-късно самата организация е опровергала.

" Не сме надалеч от мисълта, че първичното подстрекателство за хакерска офанзива имаше за цел да прикрие некомпетентостта и небрежността при поддържането на този указател ", разяснява Зарков.

Той попита какво и по какъв начин се случва с Търговския указател, има ли благоприятни условия за злоупотреби и операции.

Според него тези подозрения не могат да бъдат разсеяни от Агенцията по вписванията. " Не и освен това управление. На тези управления към този момент никой не има вяра ", безапелационен е социалистът.

Деница Златева пък посочи, че от Българска социалистическа партия са изчакали да тръгне най-малко отчасти Търговския указател и да се види кой ще понесе отговорност за тази невиждана рецесия.

" Днес излиза наяве, че четири диска от Агенцията по вписванията са изгорели и се поставят старания за възобновяване на информацията. Другата вест от съвещанието на Министерски съвет е, че ще се прави мегахранилище за архиви на електронните данни след срутва на Търговския указател ", добави тя.

От работодателските организации показаха паника за срутва на главната база данни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР