Оставките на членове на правителството, които са злоупотребили с европейски

...
Оставките на членове на правителството, които са злоупотребили с европейски
Коментари Харесай

Борисов: Общоевропейска армия е невъзможна, за общата отбрана разполагаме с НАТО


Оставките на членове на държавното управление, които са злоупотребили с европейски средства, е филтриране и на страната, и на партията, заяви министър председателят Бойко Борисов по бТВ. „ Не е обикновено нарушителите да не си дадат оставките, когато е ясно, че има злоупотреби и има проблем. Другите институции и партии също вършат нарушавания, само че в ГЕРБ има златен стандарт и той е да подадеш оставка и да си тръгнеш, без значение на какъв пост си “, добави министър председателят. По думите му всеки, който е нарушил закона, ще си заплати санкцията, ще понесе наказването си и ще върне всички пари, с които е злоупотребил.

„ В четвъртък – петък се готвим за нов Костинброд “, заяви Борисов, само че не пожела да разяснява дали има съответни сигнали за нерегламентирана интервенция в изборния развой в неделя. „ След като Българска социалистическа партия видяха, че не могат да разклатят страната със завист, ненавист и компромати, в този момент търсят други разновидности да ни обвинят в операции “, добави Борисов.

Премиерът счита, че общоевропейска войска е невъзможна и за общата защита разполагаме с НАТО. Той също по този начин счита, че увеличението на числения състав на Фронтекс е голям и непотребен разход за европейския бюджет.

„ Общоевропейска войска не е допустима. Всяка страна външна граница може сама да се оправи, срещу съм увеличението на Фронтекс с 10 хиляди души, които ще са най-вече служители и не познават границите. Ние показахме по какъв начин би трябвало да става със загражденията по границата и със съглашението с Турция “, акцентира Борисов.

На въпрос дали ще има още рокади в кабинета, министър председателят сподели: „ Колкото е належащо “.

“Моята борба не е да си връщам партията от Цветан Цветанов, а по какъв начин партията да продължи без Борисов. Аз няма да съм безконечен, към този момент съм на 60 години. Трябва да се приготви едно ядро от млади и можещи политици”, сподели той. “Цветанов има познание и качества, които би трябвало да се употребяват. Сега се е дръпнал. Ние сме като футболен отбор, през днешния ден си звезда, на следващия ден си резерва”, съобщи Борисов, разяснявайки мястото на Цветанов в ГЕРБ.

“Няма по-лошо от омразата. А те с цялото си лице излъчват ненавист. Ние в никакъв случай не сме казвали, че Българска социалистическа партия изчезва, макар, че сме ги били толкоз пъти на избори”, съобщи Борисов в заключително обръщение към феновете.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР