Оставки на цялото ръководство на ГЕРБ - Добрич поиска премиерът

...
Оставки на цялото ръководство на ГЕРБ - Добрич поиска премиерът
Коментари Харесай

Борисов иска оставки след скандала със суджука

Оставки на цялото управление на ГЕРБ - Добрич изиска министър председателят след абсурда към депутата Живко Мартинов, който ще бъде упрекнат, че е оказвал напън на служители на реда, прокурори, държавни сдружения и частни търговци. Използвал и името на Бойко Борисов, с цел да изнудва търговец от Добрич за 4 тона суджук, пастърма и филе "Елена ". Проверката посочила, че и един суджук не стигнал до премиера.

Борисов разпореди на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни дейности за информиране на членовете на Изпълнителната комисия с предлагането за освобождение на всички членове на

регионалното управление на Политическа партия ГЕРБ – Добрич,

оповестиха от партията.

Освен това ръководителят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския началник, общинския учредителен секретар и членовете на

общинското управление на Политическа партия ГЕРБ – Добрич.

Освен освобождението на членовете на регионалното и общинското управление, предлагането на Бойко Борисов включва още да бъдат одобрени нови управления на регионалната и общинската структури.

Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в деяние още в понеделник, оповестиха от ГЕРБ.

Ден след разкритията за КТБ, прокуратурата с разкрития за суджуци.

Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за изнудване, насила и персонално укривателство. По думите на основния прокурор Сотир Цацаров, Мартинов "се изживявал и работил като цялостен стопанин на Добрич ".

Той оказвал напън на полиция, прокурори, държавни сдружения и частни търговци. Твърдял, че всичко в региона зависи от него. Дори употребявал името на премиера, с цел да се снабди с облаги. Опитал и да оневини някогашен заместник-министър, предизвикал злополука.

Вижте и шегите в интернет за суджука:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР