Оставката на Румен Порожанов не е прибързан акт. Проверявам много

...
Оставката на Румен Порожанов не е прибързан акт. Проверявам много
Коментари Харесай

Премиерът: Който е злоупотребил, ще му се вземат парите

Оставката на Румен Порожанов не е припрян акт. Проверявам доста неща, а това, което форсира подаването на оставка, е премахване на човек в програмата за къщи за посетители на Фонд "Земеделие ", за който се оказа, че през днешния ден той още е на работа. Така разяснява оставката на земеделския министър министър председателят Бойко Борисов.

Става дума за заместник-директора на фонд "Земеделие “Иванка Багдатова-Мизова, която подаде оставка при започване на май, откакто нейният телефонен номер бе оставен в уеб страницата на къща за посетители в Юндола.

"Аз споделих, че ще ревизирам много работи, в никакъв случай не съм бързал да приемем или да упорствам за оставки, до момента в който не се убедя в нещо. Но това, което форсира подаването на оставка, е, че откакто ясно и тъкмо се разпореди да бъде отстранена, се оказа, че към днешна дата е на работа. Който желае да си пази някого, аз ясно още на конференцията, в случай че си спомняте, споделих: Компромис не вършим към никого и всеки, който си е разрешил да злоупотреби, ще му се вземат парите и ще му се търси наказателна отговорност. Така че данъкоплатецът няма да пострада от тази работа. А тя е и добра предварителна защита за всеки, който мисли да нарушава за в бъдеще ", разяснява Бойко Борисов.

Борисов сподели, че името на новия аграрни министър ще стане ясно още на следващия ден.

"Желаещи за министри към момента има, не се тормозете! ", добави той.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР