Оставката на земеделския министър Румен Порожанов е симптом на систематичните

...
Оставката на земеделския министър Румен Порожанов е симптом на систематичните
Коментари Харесай

Емилия Милчева: Борисов дълго чака да вземе оставката на Порожанов

Оставката на земеделския министър Румен Порожанов е признак на систематичните неточности в работата на Държавна фирма „ Земеделие ”. Борисов дълго чака да вземе оставката на Порожанов. Това съобщи в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич ” журналистът от DW Емилия Милчева.
Трябва да забележим по какъв начин изгря в борда на шефовете в „ Булгартабак”, когато пристигна царят. Той беше комплициран там благодарение на Движение за права и свободи.

Порожанов бе и в Българската банка за развиване, той отговаряше и за най-добре финансираните стратегии в Държавна фирма „ Земеделие”, каквато е „ Програма за развиване на селските райони”.

Журналистите не се поинтересуваха дали са разкрити нападателите на Порожанов през 2011 година Той беше обичай, само че никой не разгласи дали има развиване следствието.

Къщите за гостите са над 70 000, би трябвало да забележим кои хора имат такива къщи. Органите на реда е трябвало доста по-рано да им създадат инспекция.

Европарите не оказват помощ за развиването на родното земеделие, тъй като те попиват в горните пластове. Има доста консултантски компании, които вземат участие в построените мрежи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР