Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам

...
Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам
Коментари Харесай

Сидеров: Очаквам извинение от Борисов, Цветанов, Каракачанов и Симеонов, че не ме послушаха

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам от членовете на съдружния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и самия Симеонов, да ми кажат: Абе, Волене, беше прав, извинявай, че не те послушахме преди месец. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров на ексклузивен брифинг в кабинета си в централата на партията. И подсети, че тогава е споделил, че след голямата подигравка на Симеонов с майките единственият цивилизован метод е подаването на оставка.

Сега оставката е закъсняла на фона на митингите, счита той. Защо трябваше да мине месец, да се надигне тази вълна от митинги, да се повтори остарялата българска приказка за жълтицата, тоягата и солта, с цел да се стигне отново до тази оставка. Която към този момент е закъсняла и на фона на това насъбрано отвращение от стоенето напук във властта не знам дали вредите са поправими.

Нашите връзки са най-осветляваните съдружни връзки на фона на политическата ни действителност, изясни Сидеров. Още преди година споделих, че не сме във властта за лифтове, нощни заведения, сергии, а за приходи, стандарт на живот, безработица, за което са и хората на улицата през днешния ден, сподели той.

Нямам гъдел да атакувам Симеонов и да се занимавам личностно с него. Аз размахах пръст, тъй като знам, че стоенето във властта носи негативи. Ако не направиш нещо значително, губиш по точки и падаш, изясни водачът на " Атака ".

Ако бяха ме слушали, нещата щяха да са доста по-добре и щеше да има повече непоклатимост и схващане у хората. Сега не знам това неодобрение, което набира мощ, до каква степен може да отиде, нито какво може да направи държавното управление, с цел да го компенсира, сподели той. И описа, че в понеделник е изискал от сътрудниците си да се махне данъкът върху старите коли, само че това не било признато, по тази причина той не слязъл пред медиите.

Не съм този, който като влезе в един тим, ще го издъни и съобщи, не виждам какво усложнение има да работя Симеонов, аз съм си аз, разяснява още Сидеров.

Той позволи опция да се повдигне въпросът за нов ръководител на групата на патриотите, защото от НФСБ от дълго време му желаят оставката.

Сидеров щял да предложи поста на Симеонов в държавното управление да се заеме от непартиен човек, по-скоро технократ и експерт. И не е нужно да е от една от трите партии, изясни той. Но добави, че в последно време предложенията му не се одобряват от сътрудниците.

Защо би трябвало да има втори вицепремиер от патриотите, да е без портфейл, нищо няма да се провали и да се срине, попита водачът на " Атака ".

Имаше променчивост в управлението на ГЕРБ за оставката, разяснява още Сидеров. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР