Оставката на Валери Симеонов е морален акт, тя ще заздрави

...
Оставката на Валери Симеонов е морален акт, тя ще заздрави
Коментари Харесай

Цветанов защити Валери Симеонов и отново нападна Радев

Оставката на Валери Симеонов е честен акт, тя ще заздрави обединението, а няма да я разклати. Тя е дадена след координиране в дребния съдружен сътрудник. Ще продължим да изпълняваме ангажинмента си към майките на деца с увреждания.
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на БТВ.
Той посочи, че на второ четене е признат законът за хората с увреждания и следва разглеждане на закона за персоналната помощ.
" Оттук нататък с Валери Симеонов ще продължим да работим да работим дружно. Убеден съм, че с дейностите си той е допринасял за една добра продуктивност в политиките, които сме отстоявали, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Той изясни, че дали неговият пост ще бъде заето още веднъж от представител на НСФБ ще се реши от „ Обединени патриоти “.
" Не бих желал да разясня каквито и да било оферти към сегашния миг, тъй като това е право на „ Обединени патриоти “.
Цветанов счита, че оставката ще заздрави персоналните връзки в среди на патриотите.
" Вече би трябвало да сме по-обединени, само че и по-обрани в изявленията си. Някой път от изтощеност или страст можеш да изпуснеш една дума, само че тя да е съдбовна. Винаги оценявам всяко едно мнение, което патриотите дават, съобщи той.
Цветанов разяснява рецензиите на президента във връзка с битката с корупцията.
" Безотговорно държание на държавен глава, който би трябвало да е обединител на нацията. Аз дадох живота си за битката с престъпността и корупцията, до момента в който той още беше в МО.
Страната ни се нуждае от консенсус, а не от разцепление ", под1ерта Цветан Цветанов.
" Въпреки това от ГЕРБ сме подготвени да се срещнем с него и да търсим консенсус. В политиката постоянно би трябвало да си с протегната ръка.
Дори в този момент ние търсим консенсус и политически спор, само че състоянтелен, а не с офанзиви без причини. Хората не желаят избори, а непоклатимост. Те желаят един по-устойчив път ", акцентира Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР