Оставката на Валери Симеонов беше задължителна. Голямата победа обаче не

...
Оставката на Валери Симеонов беше задължителна. Голямата победа обаче не
Коментари Харесай

Нинова: Оставката на Симеонов беше задължителна, справедливостта надделя над страха

" Оставката на Валери Симеонов беше наложителна. Голямата победа обаче не е самата оставка, а събудената гражданска сила. Преди две години това би било невероятно.
Хората се опасяваха да имат друго мнение и бяха апатични към протичащото се. Чувството за правдивост надви над страха и апатията. "
Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване в централата на партията.
" Първо желаеме да поздравим майките на деца с увреждания, тъй като не отстъпиха цели 26 дни, поради най-милото което има една майка - детето си. Уважение заслужават и хората, които ги поддържаха.
" Оставката на Валери Симеонов е закъсняла, подадена под напън и неискрена. "
Нинова обърна внимание, че Симеонов е декларирал, че я подава, с цел да не тежи на държавното управление, а не поради осъзната виновност, за това, което е направил.

„ Тази оставка няма да промени нищо, тъй като митингите към този момент са разнообразни. Ситуацията е друга и през днешния ден хора от доста градове в страната стачкуват “, сподели Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи,че решението на партията дали депутатите ще се записват в зала, ще бъде взето на съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, които е свикала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР