``Оставката на Цветанов е вътрешнопартийно развитие. Не мисля, че ще

...
``Оставката на Цветанов е вътрешнопартийно развитие. Не мисля, че ще
Коментари Харесай

Нено Димов: Не мисля, че ще има проблем в управляващата коалиция след оставката на Цветанов

``Оставката на Цветанов е вътрешнопартийно развиване. Не мисля, че ще има проблем в ръководещата коалиция след нея``,  това сподели министърът на околната среда и водите Нено Димов в ефира на Българска национална телевизия.

Димов заяви, че към този момент е налична опция в действително време българите да видят стойностите на станциите, които мерят качеството на въздуха.

``Много другарски е направена връзката в уеб страницата, пробвали сме се да забележим визуализацията и стойностите и в Европейската станция, с цел да има съпоставимост``, сподели Димов.

„ Смолян, Горна Оряховица и Видин са измежду градовете с най-мръсен въздух по предварителни данни от първите 3 месеца на тази година.  На 28 този месец със единодушието на Европейска комисия отделихме нов запас за непорочност на въздуха, вероятно към края на годината - още 80 милиона ще има поради фини прахови частици във въздуха``, сподели още министърът.

``Още предходната година  направихме коалиция с още 9 страни  за намиране на европейско равнище на решение по какъв начин да се прави придвижването на остарели коли, които не дават отговор на европейските стандарти. Не очаквайте обаче този развой да е толкоз бърз``, разяснява Димов.

``Радва ме резултатът на Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите. Лично аз, не съм срещал проблеми при работата си както с сътрудниците от дребната, по този начин с сътрудниците от огромната коалиция``, добави Нено Димов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР