Оставката на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров е постижение на

...
Оставката на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров е постижение на
Коментари Харесай

ПП смятат оставката на Цацаров за свое постижение |

Оставката на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров е достижение на Продължаваме промяната. Това е мнението на депутата и ръководител на обществената комисия Искрен Арабаджиев. 

" С дейностите си отговаряме на упованията на хората. Вчера господин Цацаров даде поръчка, че ще. Натискът посредством обществено говорене и промяна, която предвиждаме в КПКОНПИ, даде резултат ", заяви пред Българска национална телевизия депутатът от Продължаваме промяната.

Заради това е и днешната декларацията на Политическа партия за главния прокурор Иван Гешев. " Желаем неговата оставка ", каза Арабаджиев.

" Дойдохме със поръчката за нулева корупция и дейностите от тези дни демонстрират, че това дава резултат ", заяви още депутатът. 

За митинга на Възраждане на 12 януари Искрен Арабаджиев разяснява, че не е прелестно да стачкуват против тях (управляващите - бел. ред.), само че от Продължаваме промяната признават правото на всеки да стачкува.

" Аз съм протестирал за оставката на Гешев и предното (редовно - бел. ред.) държавно управление, за неналичието тук-там в детски градини. Протестът в сряда не попречва работата ни, приехме всички точки от постоянното съвещание и даже организирахме съвещание на обществената комисия ", сподели той и благодари на чиновниците на реда, които не позволиха да се стигне до ескалация. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР