„Оставката на правителството не е ясна, по-скоро застъпвам идеята за

...
„Оставката на правителството не е ясна, по-скоро застъпвам идеята за
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Възможни са персонални промени до най-високо ниво в кабинета

„ Оставката на държавното управление не е ясна, по-скоро застъпвам концепцията за съществени лични промени до най-високо равнище. Оставката на основния прокурор обаче не зависи от гражданското общество. Принципът за разделяне на управляващите продължава да важи с цялостна мощ. Какво би могъл да направи премиера Бойко Борисов с основния прокурор Иван Гешев, в случай че не утвърждава неговите дейности “. Това сподели пред БНР политическия анализатор Георги Харизанов от Института за дясна политика, член на ГЕРБ.

Според него съществена цел, която се споделя и от доста хора на площада, е да не се подарява управническа власт на президента Румен Радев и хората към него и „ това е законна причина законно определеното държавно управление и непромененото парламентарно болшинство да продължат своя мандат “.

В предаването „ Преди всички “ по БНР анализаторът изрази неразбиране за какво за министъра на вътрешните работи Младен Маринов и за министъра на финансите Владислав Горанов се вършат внушения за обвързаности с Движение за права и свободи:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР