Оставката на Гешев се иска от българското общество от 2020

...
Оставката на Гешев се иска от българското общество от 2020
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Оставката на Гешев се иска от българското общество от 2020 г.

Оставката на Гешев се желае от българското общество от 2020 година И ГЕРБ, и Движение за права и свободи бяха упреквани, че го пазят. Така, че в случай че се работи на чиста успеваемост, което е може би най-хубавото в цялата тази каша в страната, това е прекрасен ход.

 

" В такива обстановки би трябвало да се гледа крайната цел, а не кой ще я свърши. Така или другояче без някакво болшинство и съгласие по тематиката очевидно не става. Нямам никаква визия за какво ГЕРБ го вършат сега ", изясни Йорданов.

 

По думите му, 3 години напън върху прокуратурата и публичен напън върху личността на Иван Гешев, няма по какъв начин да не дадат в един миг резултат.

 

" Ние го видяхме няколко пъти Процедурата за свалянето на основния прокурор е тежка. Не зависи от премиера. В момента във Висш съдебен съвет се оформя някаква група. От страни наподобява, че този път ще се получи ", добави Йорданов.

 

Според него, откогато се заприказва за Гешев, от Има Такъв Народ са споделили, че казусът е самата конструкция на прокуратурата.

 

Той посочи, че кандадатурата на Габриел е с профил, непосредствен до ПП-ДБ,но тя не е този водач, който можеше да бъде изведен напред. " Тя има висок пост в ЕНП, който би подсигурил по-лесна връзка с европейските институции. "

 

" ГЕРБ играят някаква странна игра - ту договарят с една партия, след това стартират диалози с други партии, след това се връщат на първата, ", посочи Йорданов.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР