Оставката на Димитър Главчев беше обсъждана, явно Валери Симеонов не

...
Оставката на Димитър Главчев беше обсъждана, явно Валери Симеонов не
Коментари Харесай

Явор Нотев: Явно Симеонов не е бил информиран за оставката на Главчев

Оставката на Димитър Главчев беше обсъждана, очевидно Валери Симеонов не е бил осведомен. Това съобщи зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев пред Българска национална телевизия
" Димитър Главчев има своето достолепие. Чисто човешки би трябвало да му отдадем нужното почитание. Ние от Обединени патриоти бяхме изрично срещу подаването на оставка на председателски съвет. Той се организира директно преди внасянето на точката за оставката на Димитър Главчев. Явно господин Валери Симеонов не е бил информиран и осведомен за този съвет. Той не участва на него. Истината е, че оставката беше разисквана ", изясни Нотев.

" Димитър Главчев самичък съобщи, че ще подаде оставка. Не е имало директни послания от премиера Бойко Борисов към Димитър Главчев. Волен Сидеров съобщи изрично нашата позиция, че сме срещу тази оставка. Няма разсъдък в сходно държание, тъй като то не повдига престижа на Народното събрание. Аз съм уверен, че в случай че можеше да се върне времето обратно, участниците в този спор нямаше да реагират по този метод ", добави атакистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР