Оставката на Борисов, Гешев и правителството е била тема на

...
Оставката на Борисов, Гешев и правителството е била тема на
Коментари Харесай

Среднощни крясъци и нерви покрай оставките в ГЕРБ и задкулисието

Оставката на Борисов, Гешев и държавното управление е била тематика на бурно среднощно разискване в средите на задкулисието. Включвали са се босове от хотел „ Берлин “, Бояна, Виена и Дубай (но не Васил Божков). Имало е истерични викове Борисов да стои до последно и да не подава оставка никога.
Това оповестиха за Фрог нюз източници, близки до Доган, Пеевски и кабинета.

Премиерът даже бил застрашен, че в случай че се отдръпна, с него незабавно ще се заеме Иван Гешев. Самият основен прокурор опитал да се дистанцира, с цел да не стане обществено притежание, че взе участие в политически пазарлъци. Било му обяснено, че с такива „ пазарлъци “ е станал обвинител №1 е няма потребност да се прави на забавен. Обсъдено било вероятно задържане на ексминистъра на стопанската система Емил Караниколов и дали това би изместило фокуса от митингите най-малко за ден-два.

Самият министър председател бил подготвен да подаде оставка и да тръгне към предварителни избори. Засега концепцията е отхвърлена, с цел да се приготви реализацията на проекта за експертен кабинет в границите на това Народно заседание. Вече имало няколко имена, които са подготвени да влязат в сходно държавно управление.

Информацията ни е от няколко източника, които са самостоятелни един от различен. Всички те са безапелационни, че напрежението по трасето сред Доган-Пеевски и Гешев от една страна и Борисов от друга е голямо. Обсъдени били и незабавни дейности, които да разцепят протестиращите и да провокират искри измежду неофициалните водачи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР