Оставката на Боби Михайлов е напълно очаквана. Резултатите ги няма

...
Оставката на Боби Михайлов е напълно очаквана. Резултатите ги няма
Коментари Харесай

Борис Касабов: Оставката на Боби Михайлов бе очаквана, не съм гледал толкова безпомощен и жалък национален отбор

Оставката на Боби Михайлов е изцяло предстояща. Резултатите ги няма никакви, а изстъпленията на стадиона форсираха нещата. Сега се размишлява дали има интервенция на страната, тъй като всички знаем, че това е неразрешено. За мен няма интервенция, тъй като министър председателят прикани за оставката на Боби Михайлов.

Това сподели в утринния блок на БТВ спортният публицист Борис Касабов, който разяснява оставката на Борислав Михайлов и расисткия скандал по време на мача България - Англия. "Расисткият скандал беше предупреден още от първия мач в Лондон. Англичаните имат огромен проблем с расизма. Само за последния месец има над 20 сигнала за расизъм по техните терени. Явно те видяха една малка врата и взеха решение да трансферират топката в нашата половина - да ни изкарат нас расистите. Преекспонираха тематиката, пробваха да трансферират отговорността, тук им се вързахме и още преди седмица се говореше, че такова нещо ще стане на стадиона. Вчера четох британската преса. Заглавията бяха Животните 0 - Лъвовете 6. Не могат да ни назовават по този начин. Тези 15 индивида не са публиката на България. За страдание в този момент ще има апокалипсис за българския футбол. Ще ни санкционират грубо за свадите. Ние сме дребна страна, на терена не играем нищо и ще си го отнесем. По този метод УЕФА и ФИФА ще покажат, че водят битка с расизма ", безапелационен бе журналистът.

"Оставката на Боби Михайлов беше предстояща. Аз не съм гледал толкоз беззащитен и презрян народен тим. В понеделник нямахме един жълт картон. Резултатите демонстрират дали ръководството на Борислав Михайлов е сполучливо, само че сигурно не е единствено той отговорен. При нас всичко е сбъркано тотално. Всичко в българския футбол е покрито с мъгла и той е оставен да се движи на автопилот. Ще забележим какво ще случи с оставката. Най-вероятно ще бъде призната на Изпълкома, само че ще би трябвало да се свика Конгрес на БФС, което ще отнеме още 2-3 месеца. Това значи, че настоящето управление ще остане отпред на БФС в идващите няколко месеца ", разкри Касабов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР