Оставката или предсрочното освобождаване на генералния директор е единственият разумен

...
Оставката или предсрочното освобождаване на генералния директор е единственият разумен
Коментари Харесай

Журналисти от БНР: Отстраняването на Костов е единственият разумен изход

" Оставката или предварителното освобождение на генералния шеф е единственият рационален ход, с цел да бъде непокътнат престижът на БНР ". Това се споделя в позицията на над 100 публицисти от Българското национално радио, адресирана до Съвета за електронни медии (СЕМ).

Те упорстват регулаторът да не позволява сравняване сред опитите за налагане на цензура върху публицисти с висящите обещания за увеличение на приходите в БНР.

" Хората (в БНР) биват употребявани и настройвани против фиктивен зложелател чрез ниските им заплати. Най-страшно е разделянето като продуциран от управлението механизъм за оцеляване посредством неглижиране на прекъсването на програмата. Държим да подчертаем, че в никакъв случай не сме се противопоставяли на каквито и да било финансови инспекции и проверки, на което и да било управление ", декларират публицистите.

През тази седмица медийният регулатор най-вероятно ще разиска въпроса за премахване на шефа на БНР Светослав Костов поради опитите да се запуши устата на правосъдния публицист Силвия Великова и невижданото петчасово прекъсване на стратегия " Хоризонт ". Костов отхвърля да има нещо общо и с двата абсурда, макар че прекъсването на програмата е станало с негов автограф.

Въпреки случилото се, генералният шеф въпреки всичко се употребява с поддръжката на десетки чиновници на радиото, въпреки че множеството от тях не са публицисти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР