Оставката е и морален акт. Това коментира премиерът Бойко Борисов

...
Оставката е и морален акт. Това коментира премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Оставката е и морален акт. С Радев сме в прекрасен диалог

Оставката е и честен акт.

Това разяснява министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на конференция във Варна.

По думите му всеки съди самичък по себе си, а Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила е неоспорим експерт и престиж в града си. Според министър-председателят реакцията на партията е разбираема.

„ Тезата, че и Българска социалистическа партия са прави не е от наша изгода. Всички знаят какви са Българска социалистическа партия и по тази причина ние избор след избор ги побеждаваме “, уточни Борисов.

„ Ние сме длъжни да покажем, че оставката е и честен акт, самият аз съм го правил доста пъти. Тогава хората могат да оценят плюсовете и минусите “, добави министър председателят.

Той посочи, че в диалога си с депутата е усетил, че Добрев желае да покаже точно морал.

„ Това не значи приемане на виновност. Дърпайки се оттова, той в този момент би трябвало да потвърди кое е клюка “, разяснява Бойко Борисов.

По мотив кмета на Хасково Беливанов министър председателят съобщи, че моралното е градоначалникът да си попаде оставката и да се създадат нови избори.

Относно връзките с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила министър-председателят разяснява, че до този миг двамата имат прелестен разговор.

„ Президентът Радев може да ме държи виновен, в случай че мой министър или аз сме говорили по метод, който уронва престижа му “, съобщи министър председателят.

От страна на ГЕРБ няма нападки, само че хората на президента също нападат. В момента войната се води с партията на Радев, счита министър председателят.

Борисов добави, че в случай че би трябвало да приказва в същия звук за така наречен беквокали, то Елена Йончева като част от пресцентъра на президента е била пратена, с цел да рони ГЕРБ.

„ Госпожа Нинова за него е като моя Цветанов. Ако тръгнем на тази повърхност, аз мисля, че те първи започнаха. Това е неверна теза “, разяснява Борисов.

"Считам, че колкото рисково е да падне кабинет, толкоз рисково е да падне и президент ", съобщи министър-председателят, като добави, че пожелава на президента втори мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР