Оставка в правителството на британския премиер Борис Джонсън заради поредния

...
Оставка в правителството на британския премиер Борис Джонсън заради поредния
Коментари Харесай

Нов скандал около Доминик Къминг доведе до оставка в британското правителство

Оставка в държавното управление на английския министър председател Борис Джонсън поради следващия скандал към висшия консултант Доминик Къмингс. Дъглас Рос, министър за Шотландия, се отдръпна от поста в символ на митинг през днешния ден, откакто стана ясно, че индивидът в основата на идеологията на Brexit си е разрешил пътешестване из страната по време на най-строгите ограничения поради ковид на Острова, заяви Агенция Франс Прес.
Главният консултант на английския министър председател Доминик Къмингс освен е нарушил рестриктивните мерки за пътешестване в страната, посещавайки родственици на 260 благи от Лондон, само че той бил и със фамилията си - а брачната половинка му била с наложена изолираност, поради проявени признаци на CIVUD-19.
" Реакцията на тази вест демонстрира, че интерпретацията от Къмингс на съвета на държавното управление не е споделена от голямо болшинство от хората, които са създали както държавното управление изиска ", съобщи Рос в известие в Twetter, в което афишира напускането си от държавното управление.
Самият Къмингс пък съобщи пред медиите: „ Не скърбя за това, което направих..., нищо че хората може и да не са съгласни “.
Премиерът Борис Джонсън се опита да оправдае постъпката на съветника си, само че това не успокои абсурдът в английското общество, което подхрани депутатите да желаят още по-настървено оставката на Къмингс, написа БГНЕС.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР