Оставка на шефа на ДНСК Иван Несторов и на регионалния

...
Оставка на шефа на ДНСК Иван Несторов и на регионалния
Коментари Харесай

Манолова поиска оставките на министър Аврамова и шефа на ДНСК

Оставка на шефа на ДНСК Иван Несторов и на районния министър Петя Аврамова поради небостъргачите ”Златен век ” и ”АйТауър ”, поради бетона по морето, поради бетона в цялата страна.
Няма осъден представител на никоя институция - нито болшинството в Народното събрание, приело скандалната корекция " Златен век ", нито на шефа на ДНСК, нито на хората на столичния кмет, нито на основния проектант на София.
Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова на митинга, проведен от Инициативния комитет " Лозенец ", против градежа на небостъргача " Златен век " в понеделник вечерта.
„ Кметът на ГЕРБ, ДНСК на ГЕРБ, министърът на ГЕРБ си трансферират топката и отговорността, която е безнаказаност по отношение на жителите и отговорност само към другарските кръгове, които са на трапезата на властта ”, добави Манолова.
По думите й осъдени няма - както за небостъргачите, по този начин и за строителството в Синеморец, което стартира отвън всевъзможни периоди съгласно Закона за Черноморското крайбрежие. „ На това безсрамие е време да се постави край. Ще има проверка на всичките им близки подчинени и институции, които унищожиха българското Черноморие, които унищожават София ”, сподели още ръководителят на Гражданската платформа.
Манолова напомни, че на Шофьорския плаж на Алепу шефът на ДНСК се опитваше да ни изясни, че жилищата в хотелския комплекс не са жилища, че асансьорът не е асансьор и това е подпорна стена. Премиерът Борисов пък разгласи, че това са къщички за птици. Тя е безапелационна, че наглостта на доближените до властта би трябвало да спре.
„ Строежът на хотелския комплекс на Алепу е разрешен от шефа на РДНСК, човек на някогашен вицепремиер и беквокал на Борисов, фирмата-строител е близка до Борисов, архитектът е непосредствен до Борисов. Това безсрамие е с утвърждението и съдействието на властта. За тези хора закони и правила няма, в случай че се строи от близки компании и архитекти, в случай че се позволява от близки институции ”, акцентира Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР