Оставка на некомпетентното правителство на Петков. Няма нужда от милиционерщина,

...
Оставка на некомпетентното правителство на Петков. Няма нужда от милиционерщина,
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Оставка на некомпетентното правителство на Петков

Оставка на некомпетентното държавно управление на Петков. Няма потребност от милиционерщина, господин Петков, има потребност от това да разберете, че грешите, че не можете, че сте дилетанти. Вие не сте в първи клас да се учите на писмо и четмо, а да управлявате. Поради тези аргументи ние желаеме вашата оставка. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ на митинг пред Министерски съвет.

„ Във вашите глави с изключение на корупцията, единственото което се върти е по какъв начин да излъжете, по какъв начин да замажете. Българските жители заплащат към този момент над 3 лева за гориво – ние ли я видгнахме цената в Гърция, Турция, Сърбия, в цялата Европа. Опитахте се да кажете, че сме вдигнали цената и на олиото. Ние ли бяхме тези, които наредихме хората на опашка? Вие продължавате да не разбирате за какво бяха опашките. Хората се тормозят, че няма да може на следващия ден да имат пари и средства да си ги купят – това е повода за опашките. И в случай че вие спрете да се криете зад смъртния си боязън, елате да ви разбираем, ще създадем с удоволствие. Няма потребност спешния ви пиар да бъде прикрит зад други хор “, добави Георгиев.

„ За нас не е загадка за какво в страната се пораждат рецесии. Защото вие не знаете, не сте задоволително способен и просветен, с цел да управлявате, не успяхте да сформирате добър и първокласен екип “, съобщи Георгиев.

„ Господин Петков, въпросите са към този момент повече от отговорите, които вие можете да дадете с вашия нежелан български. Ако не се притеснявате от нищо, което вършиме, елате тук с госпожа Фон дер Лайен, можем да разкажем пред нея какво в действителност се случва. Дотогава единственото, което ще чувате е „ Оставка “, безапелационен е Георгиев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/380874933894639
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР