Оставка на Бойко Борисов от ГЕРБ. Оставка на Кирил Петков

...
Оставка на Бойко Борисов от ГЕРБ. Оставка на Кирил Петков
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Има разпад на политическото мислене и общество

" Оставка на Бойко Борисов от ГЕРБ. Оставка на Кирил Петков и Асен Василев от Политическа партия. Оставка на водачите на Демократична България. Оставка на Костадин Костадинов. На водача на Има Такъв Народ. Да дойдат нови младежи, хора с съответно мислене за през днешния ден и за на следващия ден. Кризата в България не идва от медиите или от частния бранш, рецесията идва от тези хора, те нямат политическо познание. Поведението е пубертетско ". 

 

Това сподели пред БНР политологът Димитър Аврамов. 

 

И попита - толкоз ли е невисок потенциалът на политическите водачи, че не могат да седнат и на един празен лист да напишат единствено нещата, към които са съгласни: 

 

И по-късно да излязат и гръмко да заявят, че не носят отговорност за нищо, че държавното управление няма да е за никого. И да се направи държавно управление с лимитирани политически цели, с цел да се одобряват нужните закони. Тези хора са наши политически представители и би трябвало да се държат като такива ". 

 

В предаването " Нещо повече " политологът уточни, че ГЕРБ вършат всичко допустимо, с цел да се измъкнат от отговорност:  

 

" Другите са в същата обстановка. Политическа партия не работят по-разумно. Има разпад на политическото мислене, разпад на политическото общество поради ниския политически потенциал ".  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР