Оставка е свързана с решението на партия "Има такъв народ"

...
Оставка е свързана с решението на партия "Има такъв народ"
Коментари Харесай

Теодора Генчовска подаде оставка като министър на външните работи

Оставка е обвързвана с решението на партия "Има подобен народ " да изтегли министрите си от състава на държавното управление

Министърът на външните работи Теодора Генчовска подава своята оставка пред министър-председателя. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Причината за подаването на оставка е обвързвана с решението на партия "Има подобен народ " (ИТН) да изтегли министрите си от състава на държавното управление.

Теодора Генчовска ще продължи да извършва функционалностите си по Конституция до избирането на нов министър на външните работи, се отбелязва в известието.

На 8 юни водачът на "Има подобен народ " Слави Трифонов разгласи във видеообръщение, излъчено на страницата му във Facebook и по телевизия „ 7/8 “, че поставя завършек на обединението и на мъката и изтегля от кабинета министрите, излъчени от Има Такъв Народ. Първи подаде оставка министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов. В петък оставката си подава министърът на младежта и спорта Радостин Василев, а тази заран - и министърът на енергетиката Александър Николов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР