Оставка днес, а утре накъде? Искането на оставки стана модерно

...
Оставка днес, а утре накъде? Искането на оставки стана модерно
Коментари Харесай

Оставка днес, а утре накъде?

Оставка през днешния ден, а на следващия ден накъде? Искането на оставки стана съвременно в актуалното общество по целия свят. Но замисля ли се някой какво следва по-късно? Още едни десетки милиона лв. напразно. Да, хвърлени напразно! Обществена загадка е, че изборите са една голяма неизчерпаема бездънна пералня със сушилня. Ако има метод аз даже бих гласувала в никакъв случай да не се организират избори, за нищо. Дават се пари, които просто се превъртат на всеки 2-3-4 години. Но никой не схваща, че след оставката идват нови лица със остарелия сюжет.
Някой ни е споделил, че би трябвало да викаме " ОСТАВКА " и ние отиваме и викаме. Обаче този някой не ни е разяснил какво ще следва по-късно - стопиране и застой. Българинът има потребност единствено от един лидер и нищо повече. Не са му трябват партии и партийки, които да се чудят по какъв начин да унижат конкуренцията. Не са му нужни такива, които се борят и гордо декларират на висок глас и повтарят, че работят, с цел да смъкват властта. Аз си мислех, че са определени и са изпратени там горе, с цел да се грижат за богатството на народа, а не да си организират лични спаринги сред тях си.
Как към този момент епохи наред не ни е омръзнало за вниманието ни да се състезават всевъзможни лица - от прът и въже? Как не се уморихме да се отделят от нашите пари милиони левове за хора, които разделят народа. Разделят ги на небогати и богати, на мощни и слаби, на мутри и мафиоти. А незабавно след избори тези най-горе не се сещат за другите, изоставените в най-малките обитаеми места. А тъкмо те са ги избрали. Избрали са ги да ги съставляват.
Аз ли съм на крив път, или в действителност не е обикновено главнокомандващият Българската войска и главата на страната да настройва българи против българи. Да ги провокира на протест. Да ги предизвика и да крещи с тях, като че ли води козите си в планината. Да крещи, че в страната му има мутри. Явно през миналите 4 години той беше кьорав за тях? Или беше част от тях?! Така, че оставката не е решение, а просто едни в допълнение изхарчени пари. От нашите пари. И без обезпечена опция.
Автор: Моника Георгиева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР