Оставихме на съзнанието на хората контрола за това как да

...
Оставихме на съзнанието на хората контрола за това как да
Коментари Харесай

Експерт: Неспазването на мерките е причина за увеличения брой на заразените с коронавирус у нас

„ Оставихме на съзнанието на хората контрола за това по какъв начин да се съблюдава отдалеченост и по какъв начин да се носят маските. Тук се загубихме. Когато не съблюдаваме обикновените правила за отдалеченост посред ни и за маска в закрити пространства, е обикновено да получим един вирус като подарък ”. Така изясни нараствания брой случаи на ковид у нас общопрактикуващият доктор и член на УС на БЛС доктор Гергана Николова пред Нова телевизия.
Д-р Николова още веднъж прикани да се съблюдават обикновените правила за сигурност. „ Човек може да се болести на доста места, само че минимум евентуално е това да се случи лежешком на плажа ”, безапелационна бе тя.
Според нея огромният проблем в борбата с COVID-19 e дефицитът на фрагменти. „ Лекарите и медицинските сестри не могат да бъдат сменени от който и да е доброволец ”, безапелационна бе доктор Николова. Тя изясни, че Щабът за битка с ковид следи обстановката с развиването му и се вземат навременни решения за разкриване на нови кревати за инфектирани с COVID-19. Медикът добави, че лекарската чака добър разговор с новия министър на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР