Оставиха в ареста на обвиняем за шест престъпни деяния: за

...
Оставиха в ареста на обвиняем за шест престъпни деяния: за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за шест престъпления във Великотърновско

Оставиха в ареста на обвинен за шест незаконни действия: за кражба на движимости при изискванията на рисков рецидив и повторност, за закани с ликвидиране и за причиняване на телесни повреди на двама души в изискванията на домашно принуждение, както и за несъблюдение на заповед за отбрана против домашно принуждение на същите потърпевши, оповестиха от обвиняването.

По делото е открито, че мъж на 50 години, в интервала от началото на юни до 12 юли в Килифарево, от жилище е откраднал движимости на стойност към 8000 лв. - плазмен тв приемник, къртач и други принадлежности, четири автомобилни гуми с джанти, електроуреди, одеяла, завивки, облекла и други движимости.

На 11 юли в Килифарево, обвиненият се заканил с ликвидиране на родителите си.  По същото време и място той посредством нанасяне на удари съзнателно предизвикал на двамата потърпевши леки телесни повреди, като тези четири действия направил в изискванията на домашно принуждение.

Той е притеглен в качеството на обвинен и за това, че не е извършил заповед за отбрана против домашното принуждение, с която се задължава да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение във връзка с двамата, като упражнил по отношение на тях физическо и психическо принуждение.

Преценено е, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието на лицето и е налице заплаха то да се укрие и да извърши други закононарушения и по тази причина е оставен под непрекъснат арест.

Разследването продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР