Оставиха в ареста млад мъж, който предизвика катастрофа и уби

...
Оставиха в ареста млад мъж, който предизвика катастрофа и уби
Коментари Харесай

До 5 г. затвор грози мъж, качил се зад волана дрогиран и убил таксиметров шофьор

Оставиха в ареста млад мъж, който провокира злополука и умъртви таксиметров водач в Пловдив. Според обвиняването, случаят е станал малко преди 04:00 ч. сутринта на 03.08.19 година На кръстовището на бул. „ Шести септември “ и моста „ Адата “ в регионалния град 23-годишния лидер блъснал колата си в таксиметров автомобил, чийто водач умрял на място.
От събраните досега доказателства е открито, че обвиненият е карал пийнал /с 2.10 промила алкохол в кръвта/ и след приложимост на хероин. Освен всичко това, не е имал и удостоверение за дееспособност. 23-годишният мъж е залавян и различен път от органите на Министерство на вътрешните работи да кара без да има брошура. Апелативните съдии решиха, че обвиненият не е стабилно пребиваващ на територията на България, поради сведения за местожителство в Австрия.
Наложената му мярка " задържане под стража " и заради тежестта на закононарушението и " демонстрираните на занижени задръжки, по отношение на спазването на закона в страната, като е карал без дееспособност и след приложимост на алкохол и опиати ". Магистратите решиха, че 23-годишният мъж може да се укрие и да извърши ново закононарушение , откакто в този момент е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност при злополука. За действието, в което той е упрекнат, законът планува наказване от 3 година до 15 година затвор. Определението на Пловдивския апелативен съд е дефинитивно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР