Оставиха в ареста четиримата задържани за отвличането на Адриан Златков

...
Оставиха в ареста четиримата задържани за отвличането на Адриан Златков
Коментари Харесай

Помагачите за отвличането на Златков отговаряли за колите

Оставиха в ареста четиримата арестувани за отвличането на Адриан Златков - Ивайло Борисов-Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов и Здравка Стефанова.

Той беше отвлечен на 30 август предходната година и върнат на 11 септември. Около пет месеца по-късно стана ясно, че има четирима арестувани, само че не като уредници, причинители или поръчители на неговото отвличане, а като помагачи, съобщи NOVA.

Тяхната роля е обвързвана с две от колите, с които е осъществено отвличането. Марките на колите са открити от свидетелски показания, както и посредством записи от камери.

В следствието са се присъединили и от Сърбия, защото SIM картите, употребявани при настояването на откупа, са точно от сръбски мобилни оператори. През тях протичала връзката за откупа с бащата на Адриан.

Ториното упрекнат за отвличането на Златков

Радев за отвличането: Мотивирани сме, само че няма обвинени

Има показания на двама очевидци,

които настояват, че малко преди покушението са затъмнили стъклата на колата, докарана от Ториното. Марката съвпадала с автомобила, с който е похитен Златков. Според отбраната доказателства за това няма. Самите обвинени твърдо отхвърлят да са помагали в отвличането.

Ако бъдат наказани, четиримата може да получат присъди от 7 до 12 години отнемане от независимост.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР