Оставих зад гърба си едно истинско инфарктно лято. Това призна

...
Оставих зад гърба си едно истинско инфарктно лято. Това призна
Коментари Харесай

Мутафова след обира: Нямам и 1 пръстенче (ВИДЕО)

Оставих зад тила си едно същинско инфарктно лято. Това призна великата „ Госпожа Стихийно бедствие “ в изявление за Нова ТВ. Най-тежките моменти за 94-годишната Стоянка Мутафова са били случая с ескалатор, при който получи неприятна травма и обира в дома й в столичния квартал Драгалевци.

„ Отмъкнаха 80 000 лв., доста евро и долари и куп скъпи бижута. Сега нямам и едно пръстенче. Дъщеря ми държеше цялото това богатство в дрешника си ”, разкри информация от обира Мутафова. Актрисата на няколко пъти предложила на щерка си да реалокират спестяванията си в банка, само че Муки отказвала с претекста, че „ там крадат повече “. Мутафова призна още, че в живота е „ тъмен и печален човек ” и се усеща доста самотна.

Тя за първи път разкри същинското си име – Стояна-Мария Мутафова. „ Кръстили са ме Стояна, с цел да остана на тоя свят, тъй като съм била доста хилава, и Мария – с цел да ме пази Дева Мария ”, изясни актрисата. „ Мечтая в никакъв случай да не ставам естествена и да не напущам сцената. Висше благополучие изпитах единствено в деня, в който родих щерка си. Иначе щастлива съм единствено на сцената ” показа още в откровеното си изявление Стоянка Мутафова.


Още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР